Op woensdag 15 april 2020 organiseert de politie eenheid Oost Brabant voor de vierde maal een bijeenkomst die in het teken staat van binden en verbinden. We borduren verder op de eerdere bijeenkomsten die allen in het teken hebben gestaan van verbinden.

De bijeenkomst zal deze keer worden gehouden in zalencentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

Het is waarschijnlijk de laatste grote bijeenkomst. We willen in de toekomst kleinschalige bijeenkomsten gaan organiseren in onze 9 basisteams. 

Als politie eenheid Oost Brabant willen we graag met onze inwoners samenwerken aan meer veiligheid, minder criminaliteit etc. Als politie hebben we uw hulp daarbij nodig en door het organiseren van dit soort bijeenkomsten kunnen we het goede gesprek voeren om onze inspanningen te bundelen, maar ook met elkaar in gesprek te gaan over thema's.

De onderwerpen:

Het is onze ambitie om juist die onderwerpen te behandelen die zowel voor onze gasten als voor de medewerkers van de eenheid Oost Brabant belangrijk zijn. Afgelopen jaar hebben we een prima presentatie gehad van Youssef Noudri en Gé Bouwhuis over hen samenwerking.
Er zijn ongetwijfeld binnen de eenheid veel meer van dit soort mooie voorbeelden waarbij onze inwoners samen met de politie een prachtig project hebben bedacht.

Mocht dit zo zijn, laat het ons dan vooral weten. Stuur een mailtje en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meedenken - Mee organiseren

Als u interesse heeft om actief mee te denken of eventueel iets zou willen doen in de organisatie, stuur ons dan een mail.

De doelstelling is om een volgende bijeenkomst op 'teamniveau' te organiseren en als politie zouden we het leuk vinden als u als inwoners van dat team of die wijk mee zou willen denken bij de organisatie. Immers u weet welke onderwerpen belangrijk zijn.

Bij binnenkomst ontvangen we u met een kopje koffie/thee. Er worden gedurende de avond wat kleine hapjes geserveerd. Omdat we een uiterst gemêleerd gezelschap hebben houden we rekening met dieetwensen. De drankjes die geserveerd worden zijn alcoholvrij.

Voorinschrijving.

We hebben er deze keer voor gekozen om te werken met 'voorinschrijvingen'. De zaal heeft een bepaalde capaciteit en daar houden we rekening mee. Dit betekent dat we een 'maximum' moeten hanteren om te zorgen dat u een interessante, maar vooral geslaagde avond heeft.

Voortgang.

Uiteraard zullen we u tot aan de avond op de hoogte houden van de voortgang en het eventuele programma.

Met vriendelijke groet en we hopen u op 15 april 2020 te mogen ontmoeten.

Aanmeldformulieren

Wat leuk dat jij je als collega van de politie eenheid Oost Brabant je nu vast inschrijft voor deze avond.

Vul het formulier compleet in. Dan sta jij al vast ingeschreven.

Uiteraard krijg je meer informatie over de betreffende avond.

Als je vragen hebt OF een bijdrage zou willen leveren, stuur dan een mail. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier 15 april 2020 medewerkers Oost Brabant
5 + 6 =

Wat leuk dat u interesse heeft om aan deze avond deel te nemen.

Vul het formulier compleet in. Dan sta jij al vast ingeschreven.

Uiteraard krijg je meer informatie over de betreffende avond.

Als je vragen hebt OF een bijdrage zou willen leveren, stuur dan een mail. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier externe gasten 15 april 2020 en collega's die niet werkzaam zijn in de politie eenheid Oost Brabant
2 + 4 =