Zichtbaar van betekenis

Op woensdag 15 april 2020 organiseert de politie eenheid Oost Brabant voor de vierde maal een bijeenkomst die in het teken staat van binden en verbinden. We borduren verder op de eerdere bijeenkomsten die allemaal in het teken hebben gestaan van verbinden. De bijeenkomst zal deze keer worden gehouden in zalencentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.
Het is waarschijnlijk de laatste grote bijeenkomst. We willen in de toekomst kleinschalige bijeenkomsten gaan organiseren in onze 9 basisteams. Als politie eenheid Oost Brabant willen we graag met onze inwoners samenwerken aan meer veiligheid, minder criminaliteit etc.

Als politie hebben we uw hulp daarbij nodig en door het organiseren van dit soort bijeenkomsten kunnen we het goede gesprek voeren om onze inspanningen te bundelen, maar ook met elkaar in gesprek te gaan over thema's.

Tijden:

De aanvang vangt aan om 18.45 uur en zal afgelopen zijn rond 22.30 - 23.00

Zaal open: 18.00 uur.

Als het programma gereed is worden de tijden op deze pagina vermeld.

De onderwerpen:

Het is onze ambitie om juist die onderwerpen te behandelen die zowel voor onze gasten als voor de medewerkers van de eenheid Oost Brabant belangrijk zijn. Afgelopen jaar hebben we een prima presentatie gehad van Youssef Noudri en Gé Bouwhuis over hun samenwerking.
Er zijn ongetwijfeld binnen de eenheid veel meer van dit soort mooie voorbeelden waarbij onze inwoners samen met de politie een prachtig project hebben bedacht.

Mocht dit zo zijn, laat het ons dan vooral weten. U kunt dit in het aanmeldformulier vermelden.

Vanuit onze organisatie zullen we zorgen voor een aantal bijzondere thema's die we die avond met u willen delen. We denken onder andere na over:

  • Een virtuele rondleiding door een XTC-lab.
  • Een project in Den Haag waarbij de politie uiterst actief samenwerkt met jongerenwerkers en de inwoners uit hun wijk en wat tot verbluffende positieve resultaten heeft geleid.
  • Voorlichting over Cybercrime, hoe wapent u zich hier tegen.
  • Etc.

Meedenken - Mee organiseren

Als u interesse heeft om actief mee te denken of eventueel iets zou willen doen in de organisatie, dan kunt u dit eveneens op het aanmeldformulier aangeven. Er wordt dan contact met u opgenomen.

De invulling van de avond.

Bij binnenkomst ontvangen we u met een kopje koffie/thee. Er worden gedurende de avond wat kleine hapjes geserveerd. Omdat we een uiterst gemêleerd gezelschap hebben houden we rekening met dieetwensen. De drankjes die geserveerd worden zijn alcoholvrij.

Verder wordt er nog hard gewerkt aan de invulling van het totale programma, maar dit zal uiterst interactief zijn met hele leuke onderwerpen.

Voorinschrijving.

We hebben er deze keer voor gekozen om te werken met 'voorinschrijvingen'. De zaal heeft een bepaalde capaciteit en daar houden we rekening mee. Dit betekent dat we een 'maximum' moeten hanteren om te zorgen dat u een interessante, maar vooral geslaagde avond heeft.
Als we 'vol' zitten zullen we helaas moeten besluiten om de mogelijkheid om in te schrijven te beëindigen.

Voortgang.

Uiteraard zullen we u tot aan de avond op de hoogte houden van de voortgang en het eventuele programma.

Met vriendelijke groet en we hopen u op 15 april 2020 te mogen ontmoeten.

Aanmeldformulieren

Wat leuk dat jij je als collega van de politie eenheid Oost Brabant je nu vast inschrijft voor deze avond.

Vul het formulier compleet in. Dan sta jij al vast ingeschreven.

Uiteraard krijg je meer informatie over de betreffende avond.

Als je vragen hebt OF een bijdrage zou willen leveren, stuur dan een mail. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier 15 april 2020 medewerkers Oost Brabant
8 + 5 =

Wat leuk dat u interesse heeft om aan deze avond deel te nemen.

Vul het formulier compleet in. Dan sta jij al vast ingeschreven.

Uiteraard krijg je meer informatie over de betreffende avond.

Als je vragen hebt OF een bijdrage zou willen leveren, stuur dan een mail. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmeldformulier externe gasten 15 april 2020 en collega's die niet werkzaam zijn in de politie eenheid Oost Brabant
7 + 7 =

 

 

Adresgegevens

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1,
5222 AA 's-Hertogenbosch

Gratis parkeren - Download hier de route.