Aanmelden voor de dialoogsessies.

Tijdens de bijeenkomst van 10 april 2019 werd door alle partijen de wens uitgesproken om dit soort gesprekken vaker te voeren in een soortgelijke samenstelling. In 2018 bleek dat deze behoefte ook al was geuit, met name door de inwoners van de politie eenheid Oost Brabant.

Alleen maar halen en niets brengen.

Uit de gesprekken kwam sterk naar voren dat de 'verbinding' (sterk) verbeterd moet worden. Het verwijt is dat men de politie alleen ziet en/of spreekt als de politie iets 'nodig' heeft, met andere woorden alleen als er 'problemen' zijn ziet en spreekt men de politie.
De inwoners zouden dit graag anders zien, ook als er

De Basisteams.

Uiteraard is het belangrijk om het juiste teams te kiezen. Binnen de politie eenheid Oost Brabant hebben we in totaal 9 Basisteams. De teams van Eindhoven Noord en Zuid hebben de keuze gemaakt om dit project samen op te pakken en verder uit te rollen.

De doelstelling is om 'klein' te beginnen en dit verder door te ontwikkelen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we op 'wijkniveau' dit soort overleggen gaan voeren om daar samen te werken aan veiligheid en leefbaarheid, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst, voor onze kinderen en kleinkinderen.

Hoe groeien we verder?

Als u van mening bent dat anderen, die u kent, ook mee zouden willen denken, nodig ze dan ook vooral uit. Stuur de link van deze pagina aan hen door zodat ook zij zich aan kunnen melden, want samen kunnen we meer en staan we sterker.

Welke gemeenten vallen onder welk team?

Onderstaand vindt u alle basisteams met daarbij de betreffende gemeenten. In het formulier kunt u aangeven met welke basisteam u graag mee wilt denken. Dit geeft u aan op het formulier. Het formulier wordt doorgestuurd naar het betreffende basisteam en de ambassadeur van het team, die dit project begeleidt, neemt vervolgens contact met u op.

Basisteam ’s-Hertogenbosch
Gemeenten ’s-Hertogenbosch ( Empel, Meerwijk, Engelen, ’s-Hertogenbosch, Nuland, Rosmalen en Vinkel)

Basisteam De Meierij
Gemeenten: Boxtel, Haaren, Heusden, Meierijstad, St. Michielsgestel en Vught

Basisteam Maasland
Gemeenten Bernheze en Oss

Basisteam Maas en Leijgraaf
Gemeenten Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill, St. Hubert, Landerd, St. Anthonis en Uden

Basisteams Eindhoven Noord - Zuid
Gemeente Eindhoven

Basisteam De Kempen
Gemeenten: Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden, Veldhoven en Waalre

Basisteam Peelland
Gemeenten: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren

Basisteam Dommelstroom
Gemeenten: Cranendonck, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen - Gerwen en Nederwetten, Son en Breugel en Valkenswaard

This form is closed