It's all about connecting people

Dit jaar hebben we gekozen voor een bijzonder verbindend project. Collega's uit de politie eenheid Oost Brabant werd gevraagd om samen met een inwoner of inwoners op de foto te gaan. Men moest in gesprek gaan en kijken wat ze als gemeenschappelijke overeenkomst hebben. Als het mogelijk was moesten zij dit tonen met een voorwerp. Veel collega's hebben positief op deze 'opdracht' gereageerd en mooie foto's ingestuurd. Deze foto's zullen tijdens de avond worden tentoongesteld.

Samen lopen we harder

In het gebied (Helmond Centrum) waar wijkagent Arthur v.d. Heijden werkzaam is zit het bedrijf "Healthy Sisters". De initiatiefneemster Rachida en Najima proberen anderen te inspireren met een gezondere levensstijl door onder andere het dieet aan te passen maar ook gezonder te leven en te bewegen. Rachida, Najima en Arthur hebben dezelfde hobby, namelijk hardlopen.
Dit is hun gemeenschappelijke passie en dat is ook wat hen (ver)bindt. Vandaar deze passende foto die op LinkedIn inmiddels zo'n 20.000 keer is bekeken. Op 10 april 2019 zal deze foto, samen met heel veel andere foto's, worden tentoongesteld.